Zorg voor een maaltijd

In tijden waarin we afstand moeten houden willen wij onze gezamenlijke expertise gebruiken om juist dichter tot elkaar te komen. Laat ons geliefde eetmoment een lichtpuntje zijn in deze donkere tijd.

25.000 maaltijden

Vanaf 16 april t/m 11 juni 2020 produceren wij belangeloos 150 kant en klare maaltijdboxen per dag. In iedere maaltijdbox zitten 3 maaltijden waarmee we families in Ronald McDonald huizen voorzien van lunch en diner gedurende de dag. De 150 boxen worden verdeeld over de 12 Ronald McDonald huizen in Nederland en door ons dagelijks bezorgd. De maaltijdboxen worden in de centrale productiekeuken van het Huis vol Smaak onder strikte hygiënisch voorzorgsmaatregelen geproduceerd. Echter, dit kunnen wij niet alleen en daarom doen wij een beroep op onze relaties.

Onze zorg

Er is een medicijn dat elk ziek kind beter laat voelen:  familie. Daarom zijn er de Ronald McDonald huizen, huiskamers en vakantiehuizen. Zo zijn ouders, broertjes en zusjes altijd dichtbij voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Want als je hele wereld op zijn kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het aller belangrijkst.

 

‘Een unieke actie om onze lieve gasten te ontzorgen! Fantastisch!’
Natasja Jongenotter, directeur Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

 

Tijdens de huidige coronacrisis vinden ouders het niet comfortabel de deur uit te gaan om boodschappen te doen. Elke kans op besmetting brengt namelijk het contact met hun zieke kind in gevaar. Samen kunnen we deze families een zorg minder geven. Zorg Voor Een Maaltijd verzorgt hen namelijk de komende twee maanden dagverse maaltijdboxen.

Word partner

Wij zoeken partners die één of meerdere dagen dit project willen adopteren. Het Huis vol Smaak stelt belangeloos haar productiekeuken, koks en planning beschikbaar. Voor onze out of pocket kosten (denk hierbij aan de inkoop van benodigde ingrediënten, het verpakkingsmateriaal en het transport) vragen wij van u een bijdrage van €7,50 per maaltijd.

 

1 dag – €3.375,00 (excl. BTW)

 

3 dagen – €10.125,00 (excl. BTW)
Inclusief wine tasting voor 12 personen in de Smaakkamer van Huis vol Smaak

 

7 dagen – € 23.625,00 (excl. BTW)
Inclusief 5 gangen diner voor 12 personen in de Smaakkamer van Huis vol Smaak

 

Naast dat onze partners dit project mogelijk maken ontvangen zij professioneel beeldmateriaal van de actie die gebruikt kan worden op social media.

Reacties vanuit de huizen

Wat een allemachtig prachtig initiatief! Wat zien de maaltijden er heerlijk en mooi uit. Onze gasten zijn enorm blij met deze heerlijkheden en dan ook nog zo’n leuke tekening op de menukaart! Echt fantastisch!!

Het is waaaanzinnig! Het ziet er heerlijk, gezond en kakelvers uit. Gasten zijn enorm blij en ontdaan van dit mooie initiatief.

Huis vol Smaak

In het Huis vol Smaak werken we samen met 6 exclusieve party catering labels en wij nemen in deze tijd onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ma Guise – Taat & de Regt – Cuisine on tour – Maitre Frederic – Grand Catering – Verhaaf

Compagnon Events

Wij geloven als geen ander dat samenwerking de sleutel is tot succes. Compagnon Events organiseert fantastische evenementen die het verschil maken. Zo realiseren we samen met Huis vol Smaak en u deze prachtige actie. Zo steken we hen, die het nu hard nodig hebben, een hart onder de riem.

Aanmelden?

Wat geweldig dat we niet alleen mooie evenementen voor u mogen organiseren, maar dat we ook samen 25.000 gratis maaltijdboxen kunnen aanbieden aan Ronald McDonald!

Stuur een mail naar:
zorgvooreenmaaltijd@huisvolsmaak.nl
en wij nemen contact met u op om de ins en outs te bespreken.